Сушене листя чаберу є класичною пряністю для всіх страв з бобових. Особливою популярністю чабер користується при приготуванні страв із зеленої та білої квасолі. Використовується для приготування м'ясних та картопляних салатів, вареної та смаженої риби, рибних супів, біфштексів та котлет, рагу з м'яса, маринованих в оцті овочів, цвітної та квашеної капусті, страв із сиру, грінок та солоного печива. Має сильний гірко-пряний смак і сильний аромат. Від тривалої теплової обробки аромат чаберу слабшає, його краще додавати за 1-2 хвилини до готовності.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
7
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Кількість у ящику
70
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: