Желатин швидкорозчинний

В наявності
14,80грн
Оптова ціна
Від
100
шт. – 13,33 грн

Желатин використовується для приготування фруктових желе, десертів, м'ясних та рибних заливок.

желатин залити холодною водою і дати розбухнути. Дозування складає 1 столова ложка желатину на 2-3 склянки бульйону чи сиропу. У готовий нагрітий сироп або бульйон додати набряклий желатин, розмішати до повного розчинення і довести суміш до кипіння, розлити за формами і охолодити.

Характеристики

Основні:

Вага, г
15
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина

Додаткові характеристики:

Термін реалізації, місяців
12
Кількість у ящику
100
Тільки натуральні інгредієнти
1