У кулінарії барбарис можна вважати універсальною приправою, оскільки він поєднується з більшістю продуктів.
Додавати пряність можна як у солоні, гострі та кислі страви, так і в солодкі. Барбарис добре підходить до м'яса, птиці, круп, бобових. Відмінно доповнить барбарис салати, страви з овочів та фруктів.
Барбарис шикарно поєднується з рибою, особливо тушкованою та смаженою.
Крім цього з ягід барбарису можна робити різноманітне варення, джеми, мед, желе, морси, соки, компоти, квас, лимонад.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
1000
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: