Трохи обсмажене насіння кунжуту - шикарна приправа, яка розкриває смак спеції та прикрашає будь-яку страву. Їх додають до будь-яких видів м'яса: до яловичини, свинини, птиці. Особливо смачною стравою вийде курка з кунжутом та соєвим соусом.
Додають насіння до салатів, супів.Також на основі кунжуту готуються різні солодощі, такі як козинаки, цукерки, булочки та печиво з кунжутом. Їм прикрашають десерти та використовують для обсипання хлібобулочних виробів.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
1000
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: