Пряність чудово поєднується з будь-яким м'ясом, з рибою та морепродуктами, з сиром, сиром, томатами. Перець паприка додається у рис, салати, соуси, супи. Цікавим стає смак картопляного пюре, якщо додати до нього паприку.
Паприка крім того, що надає страві смаку і запаху, вона сприяє фарбуванню страви.
Ще в кулінарії використовують мелену копчену паприку. Її особливо люблять іспанці. Плоди сушать, потім коптять і перемелюють на порошок. Копчена спеція добре поєднується з рибою та м'ясом.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
1000
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: