Кунжут 15 г

В наявності
0
7,68грн
Оптова ціна
Від
70
шт. – 6,91 грн

Кунжутні насіння використовуються для надання смаку та текстури випічки та салатних заправок. Кунжутні насіння входять до складу азіатських та східних спецій.

Горіховий смак насіння посилюється після обсмажування без олії із постійним помішуванням протягом 1-2 хвилин.

Застосовують кунжут і для виробництва пасти та халви.

У Японії та Китаї прийнято посипати кунжутним насінням овочеві страви та салати.

Гармонійно поєднується кунжут з рисом, яловичиною, з панірувальними сухарями для обсмажування риби чи курки.

А в Кореї основною приправою є кунжутна сіль – суміш розмеленого обсмаженого кунжутного насіння та солі.

Але основне призначення кунжуту в кулінарії – це отримання кунжутної олії, адже це одна з найстаріших і найголовніших олійних культур.

  • Характеристики
  • Відгуки

Основні:

Вага, г
15
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина

Додаткові характеристики:

Термін реалізації, місяців
12
Кількість у ящику
100
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук:

Похожие товары

Майоран 7 г

7 г
В наличии | Подробнее
4,30 грн

Майоран 7 г

7 г
В наличии | Подробнее
4,30 грн

Майоран 7 г

7 г
В наличии | Подробнее
4,30 грн

Майоран 7 г

7 г
В наличии | Подробнее
4,30 грн

Майоран 7 г

7 г
В наличии | Подробнее
4,30 грн