Пажитник має сильний, гіркуватий смак і характерний стійкий аромат. Особливо стала вельми поширеною ця пряність набула в народів Середземного моря та Індії.
Сушене насіння в кулінарії застосовується як у цілому вигляді, так і розмелене в порошок. Вони входять до таких поширених сумішей, як "Хмелі-Суне-лі", "Каррі", американські "Чатні", їх також нерідко додають в аджику.
Пажитник надає стравам приємного, злегка горіхового або грибного смаку і аромату.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
10
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Кількість у ящику
100
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: