Листя базиліка багаті на ефірну олію, каротином і рутином. Базилік сприяє травленню та покращує апетит. Його застосовують при приготуванні різних національних страв у грецькій, французькій, італійській та закавказькій кухнях. Як приправу базилік додають до овочевих салатів, м'ясних та рибних страв, а також для ароматизації овочевих консервів, солінь та ковбасних виробів. Він чудово овочеві страви з квасолі, гороху бобів, томатів, шпинату та квашеної капусти.
Добре підходить до:
- Супам
- Салатам
- Морепродукти
- Рибі
- Домашній птиці
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
1000
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: