У кулінарії кардамон додають у багато страв. У країнах західної Європи кардамон додають у супи, страви з бобових, картопля, рис, рагу.
У Східній кухні спецію використовують для приготування десертів, додають у горіхи та фрукти. Дуже смачною вийде кава з меленим кардамоном. Він надає йому неповторного аромату і зменшує вплив кофеїну.
В азіатській кухні кардамон додають у чай і в суміші спецій.
Смак меленого кардамону є ідеальним доповненням до випікання. Пряники, печива, кекси, торти, пироги набувають ніжного та пряного аромату.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
1000
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: