Кардамон - приправа, яка додасть чудовий аромат і ніжний смак супам, особливо чечевичному, квасоляному, гороховому; страв з картоплі та рису; рагу, пюре, солянкам.
В азіатських країнах спецію додають у плов. Відмінно поєднується кардамон з бараниною, яловичиною, телятиною, причому його додають як до вареного м'яса, так і смаженого і тушкованого. Приправа ідеально підійде для приготування свійської птиці, особливо якщо її змішати з цибулею та часником. Кардамон покращує смак ковбас, паштетів, соусів. Відмінно поєднується з рибою та морепродуктами.
Для надання цікавого та вишуканого смаку пряність додають до деяких десертів: фруктові салати, пудинги, сирні пасти. Кардамоном ароматизують кекси, пряники, марципани, рулети, торти, хлібобулочні вироби.
Спеція покращує запах квасу, компотів, киселів.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Додаткові характеристики: