У кулінарії куркума використовується досить широко. Вона надає стравам неймовірного смаку і красивого золотистого кольору.
Куркума є невід'ємним інгредієнтом всіх індійських сумішей, особливо суміші каррі.
Спеція можна використовувати до безлічі страв з рису, додавати в бульйони і супи, страви з птиці та риби, страви з яєць, салати, соуси.
Куркума відмінно поєднується з бобовими, особливо з сочевицею та квасолею. У невеликих кількостях куркуму кладуть у маринади.
Так само справжня куркума використовується в приготуванні солодощів, і як натуральний барвник.
- Характеристики
- Відгуки
Основні:
Вага, г
1000
Виробник
ТМ «Впрок»
Країна виробник
Украина
Додаткові характеристики:
Термін реалізації, місяців
12
Тільки натуральні інгредієнти
1
Залишіть свій відгук: